Ladda upp din fiskeglädje på Landet Runt

I varje nummer av Fiskejournalen publicerar vi ett fiskesvep Landet Runt där sportfiskare får chansen att dela med sig av sin fiskeglädje till tidningens läsare.

Landet Runt är sedan många år tillbaka ett av de mest uppskattade inslagen i Fiskejournalen. Här har alla, gammal som ung, chansen att dela med sig av sin fiskeglädje!

Det är enkelt att göra en anmälan till Landet Runt. Gå bara in på Fiskejournalens hemsida och under rubriken Skicka in hittar du Landet Runt. Där skriver du ner din fiskeberättelse och laddar upp ett par bilder på fångsten och dig själv!
I varje nummer av Fiskejournalen plockar vi ut en handfull glada fiskare som får visa upp sina fångster. Alla som skickar in får inte plats i tidningen – men vi kan väl avslöja så mycket som att en bra bild och en glad fiskare väger tyngre än storleken på fisken när vi ska välja.
Förutom att få dela med sig av sin fiskeglädje till alla FJ-läsare har de utvalda möjligheten att vinna en Ryobi haspelrulle. I varje nummer av tidningen lottar vi ut tre rullar bland de publicerade bidragen.
Gör slag i saken: Anmäl din fina fångst redan i dag via den här länken!
Svenne Andersson