Se ”Så mycket bättre” ikväll!

Så mycket bättre-gänget blir en snackis varje år. Nu är det Magnus Carlsson i Weeping Willows tur att skina. Bild: TV4
ANNONS

Slå på TV4 klockan 20.00 ikväll. Idag har nämligen alla fiskeintresserade extra glädje av att se ”Så mycket bättre”.Ikväll är det Magnus Carlsson, sångaren i Weeping Willows, egen dag i programmet. Den mångsidiga Magnus är inte bara en ivrig fotbollssupporter, han är också starkt engagerad i våra fiskar och vatten. Weeping Willows var till exempel med och startade Ge-Fan-i-våra-vatten tillsammans med Sportfiskarna, ett fiskevårdsprojekt som varit i temat när Weeping Willows har spelat på tidigare Fiskekryssningar. Magnus och bandet har även engagerat sig i Stiftelsen för Östersjölaxen, och var ett viktigt dragplåster på förra årets succégala för laxen på Berns i Stockholm.

Magnus är engagerad både i våra vatten och våra fiskar.

Större delen av bandet Weeping Willows är hängivna sportfiskare och värnar våra vattenmiljöer. Multiinstrumentalisten Niko Röhlke och trummisen Anders Hernestam, reser aldrig på turné utan någon form av spö med sig i bagaget.
En annan av kvällens artister med sportfiske- och miljöengagemang är popsångaren Danny Saucedo. Även Danny är engagerad i miljöfrågorna och han är en entusiastisk sportfiskare med abborre på favoritlistan.
Njut av artisteri, musik och kanske lite vatten i kväll! 20.00 på TV4.

 

 

Publicerad: 28 October 2016
Av: Maria Ålander
ANNONS