Ny Fiskejournalen i butik – båtspecial

Nu står nummer 2 av Fiskejournalen i butikshyllorna.
ANNONS

Ddet går mot ljusare tider och passande nog står ett rykande färskt nummer av Fiskejournalen i butikshyllorna. Här är lite av innehållet i nummer 2. 

Det är ett gott om härlig läsning i det nya numret av Fiskejournalen, framförallt för alla båtintresserade. Det är nämligen extra många sidor som handlar om båt och du får en stor modellöversikt med 30 nya fritidsbåtar på den svenska marknaden. I detta tema får du också lära dig hantera det sidoseende ekolodet samt att ta hand om din båtmotor, men hur ser framtiden ut för dessa? Vi pejlar läget!

Medarbetaren Markus Teilus följer med en riktig pimpelexpert ut och lär sig jaga storabborre. John Kärki tar oss med på havsöringsfiske i Stockholms skärgård och bjuder på en guide över hur fisket går till. Utöver detta kan du läsa om det populära Instant Spinnerbait, som förvandlar ditt favoritbete till ett ännu vassare dito när du är på jakt efter gädda. Öka oddsen i ditt flugfiske genom tandemflugor och så naturligtvis Prylguiden som visar upp 15 praktiska väskor till ditt fiske. I vanlig ordning får du Sanna fiskehistorier, de senaste sportfiskenyheterna samt mycket mer härlig fiskeläsning, bara en sådan sak som hur du tar bättre fiskebilder med din mobilkamera.

Psssst..! Om du vill ha tidningen billigare, före alla andra och direkt hem i brevlådan, surfa in här!

Relevanta produkter från vår fiskebutik:

Publicerad: 20 February 2020
Av: Anders Holm
ANNONS