Olssons Fiske expanderar i Tibro

Glada miner. Olssons Fiske övertar fastigheten Elefanten från Skövde Skinnmöbel AB. Foto: Tobias Olsson

Genom att expandera och flytta hela verksamheten till nya lokaler påbörjar Olssons Fiske en ny epok. Satsningen i Tibro drar igång i höst och kommer att ge en butiksyta på över 1500 kvadratmeter. – Det här gör att vi kan öka sortimentet och vi är både stolta och glada, hälsar Nicklas Lundh, VD på Olssons Fiske. 

Olssons Fiske är idag en av Sveriges största återförsäljare av fiskeredskap och marinelektronik för sportfiske.
Höstens stora expansion av verksamheten, då företaget övertar fastigheten Elefanten i Tibro på drygt 10 000 kvadratmeter, ger bland annat en kraftigt ökad butiksyta.
– Förvärvet innebär, för vår del, att vi kommer kunna utöka vår butiksyta till minst 1500 kvm, vilket, till ytan sett, gör oss till Sveriges största Sportfiskebutik. Dessutom utökar vi samtidigt våra ytor för både e-handel och lager, som kommer innebära en smidigare, snabbare och effektivare order- och lagerhantering, meddelar Olssons Fiske i ett pressmeddelande.

Fastigheten Elefanten. Foto: Tobias Olsson

”Vi kommer bredda sportfiskeutbudet och i butiken kommer hela sortimentet att visas upp”

– Det här gör att vi kan öka sortimentet och vi är både stolta och glada. Vi kommer bredda sportfiskeutbudet och i butiken kommer hela sortimentet att visas upp. Vi har varit trångbodda och kommer inte längre att begränsas i inköpen, berättar Nicklas Lundh, VD på Olssons Fiske.

Hans Hällman