Recordfisken säger adjö

Från och med 31 juli upphör tävlingen Recordfisken – och undertävlingarna Guldrullen och Drömresan.

Från och med 31 juli upphör tävlingen Recordfisken – och undertävlingarna Guldrullen och Drömresan.

Tävlingen Recordfisken är en gemensam tävling som Abu Garcia och Fiskejournalen drivit under 15 år. Nu är snart epoken slut då tävlingen går i graven från och med 31 juli.
– Allt har sin tid, säger Morgan Fihn som agerat tävlingsledare de senaste tre åren.
– Fiskejournalen kommer självklart att arrangera tävlingar även i fortsättningen och vi utesluter inte en liknande tävling i framtiden, men i en mer modern form.
De som anmält sina fångster till Recordfisken har automatiskt tävlat om Guldrullen och Drömresan. Även dessa tävlingar upphör från och med 31 juli, men självklart kommer vinnarna från tävlingsåret 2013-2014 att utses. (Sker i slutet av augusti och publiceras i nummer 10-11)
Under åren har Recordfisken genererat en imponerande databas med fångster, när sista tävlingsdagen passerat finns nästan 24 000 fiskar anmälda.
Fiskejournalen och Abu Garcia tackar alla sportfiskare för ett stort engagemang och troget deltagande i Recordfisken.
Vi kommer självklart att berätta när våra nya tävlingar sjösätts, håll utkik i tidningen och här på www.fiskejournalen.se.
I fortsättningen vill vi uppmuntra dig att anmäla dina fiskar till Sportfiskarnas Storfiskregistret, klicka här för mer information.