TÄVLING: Vinn en ny havsöringutrustning

Sugen på att uppgradera din havsöringutrustning? Spendera två minuter av din tid och du är med och tävlar om en splitter ny flugfiskeutrustning från Scierra.

Vinnaren är Rasmus Reckeweg från Degeberga. Stort grattis till dig Rasmus! Rätt svar på frågan är 1 – Mathias Lilleheim.

Tillhör du skaran sportfiskare som gärna spenderar tiden längs kusten på jakt efter havsöringen? Nu har du chansen att utöka eller förnya din utrustning genom att svara på frågan här nedan. En komplett flugfiskeutrustning ligger på prisbordet.
Scierra Surge är ett flugspö tillverkat för den dedikerade kustflugfiskaren. Flugspöt är starkt och kastar bra under tuffare förhållanden men på grund av dess djupare aktion är det även passande för kortare kast i strömmade fjällvatten. Tillsammans med rullen Scierra Traxion1 LW och fluglinan Scierra Aerial WF så blir det en matchande kombo för dig som tycker sportfiske ska utövas med flugan i linänden.

Scierra Surge är ett flugspö tillverkat för den dedikerade kustflugfiskaren.

På prisbordet ligger följande #6-utrustning:

Flugspö: Scierra Surge, #6, 9,3 fot (levereras i aluminiumtub).

Fluglina: Scierra Aerial WF, #6,

Flugrulle: Traxion1 LW, 5six, (levereras i neoprenfodral).

Svara på frågan för att tävla:

Vad heter Scierras ambassadör och produktutvecklare? (Svaret finner du på Scierras hemsida, endast ett tävlingssvar/person). Vi vill ha ditt svar senast måndagen den 30:e september.

1. Mathias Lilleheim

x. Mathias Storeheim

2. Mathias Scierra