Lapland grad slam424
I sommar kommer Fiskejournalen och Arctic Heli att arrangera en exklusiv fjällresa för våra flugfiskande prenumeranter. Öring, röding och harrfiske i toppklass! " /> Fjälläventyr med Fiskejournalen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Fjälläventyr med Fiskejournalen

Lapland grad slam424
I sommar kommer Fiskejournalen och Arctic Heli att arrangera en exklusiv fjällresa för våra flugfiskande prenumeranter. Öring, röding och harrfiske i toppklass!
12-16 augusti bär det av till Kirunafjällen och några av Sveriges bästa flugfiskevatten med målet att fixa en Lappland Grand Slam – vilket innebär en öring, en röding och en harr på över 1,1 kilo styck inom 72 timmar.
Lodger, guider, mat, jokkar och strömvatten är av yppersta klass. Transportmedlen bli vandring, gummiflotte och helikopter.
Läs mer på Fiskeplus.se

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta