[/caption] " /> I Fiskejournalen nummer 5 fortsätter Flugfiskeskolan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Flugfiskeskolan – sjöfiske

Missa inte del 2 av Flugfiskeskolan

Att flugfiske kan te sig svårt och invecklat är ingen överdrift. Men det behöver inte alls vara så komplicerat som det ser ut. I Fiskejournalen nummer 5 ringer klockan för Flugfiskeskolan del två.
Det är dags att dra på dig stövlarna, plocka fram solbrillorna och kavla upp ärmarna på flanellskjortan. I Fiskejournalen nummer 5 står sjöfiske på schemat i vår flugfiskeskola. Till vår hjälp har vi Fiskejournalens medarbetare Kalle Bergdahl och instruktören Jesper Larsson.
Bläddra i senaste numret.

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta