flugor som låter lockar till hugg Flugor som låter – lockar till hugg.[/caption] " /> Flugor som hetsar till hugg | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Flugor som hetsar till hugg
flugor som låter lockar till hugg

Flugor som låter – lockar till hugg.

Ljud kan ofta vara det som triggar rovfiskar till hugg. I senaste Fiskejournalen får du lära dig att modifiera dina flugor så att de både hörs och syns.
Ibland är det livliga flugor som krävs för att locka fisken till hugg. I Fiskejournalen nummer 10-11 berättar vår medarbetare Rasmus Ovesen hur du får din fluga att dra kräsna rovfiskars uppmärksamhet till sig.
Här kan du titta i senaste numret.

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta