[/caption] " /> Följ med till Havøysund | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige nicander
Följ med till Havøysund

Havösundsområdet bjuder på fantastiskt fiske efter allt från hälleflundra till öring och röding.

I augusti nästa år beger vi oss till drömfiskedestinationen Havöysund i nordligaste Norge. Tillsammans med Nordic Sea Angling erbjuder Fiskejournalen en mycket prisvärd resa där målet är både tungbändning med stortorsk och hälleflundra och still mysfiske efter havsöring och röding.
På Nordic Sea Anglings camp i Havöysund är allt från boende till utrustning och båtar i toppklass. Här får vi hjälp av kampens eminenta guider som tar oss till de största fiskeupplevelserna. Området bjuder på hälleflundrafiske i världsklass och möjligheten till fiske efter andra salta arter är i det närmaste obegränsade. Rödspättafisket är grymt bra och om vädret tillåter väntar uer i världsrekordstorlek ute på branterna.
Fisket efter havsvandrande öring och röding är en riktig godbit för de som vill satsa en dag på det och så gott som alla småsjöar håller bestånd av öring och röding.
I Fiskejournalen nr 3 2012 hittar du en artikel om i fisket i Havöysund.
Resan äger rum 7-14 augusti 2013.
För mer info och anmälan klicka här.
Anders Nicander

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta