Det fortsätter att peka uppåt för www.fiskejournalen.se (Copyright: FutUndBeidl/Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0) Det fortsätter att peka uppåt för www.fiskejournalen.se (Copyright: FutUndBeidl/Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0)[/caption] " /> Fortsatt rusningstrafik på www.fiskejournalen.se | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fortsatt rusningstrafik på www.fiskejournalen.se
Det fortsätter att peka uppåt för www.fiskejournalen.se (Copyright: FutUndBeidl/Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0)

Det fortsätter att peka uppåt för www.fiskejournalen.se (Copyright: FutUndBeidl/Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0)

För några veckor sedan berättade vi om veckorekord för unika besökare här på fiskejournalen.se.
Antalet ”sportfiskesurfare” fortsätter att klicka in på vår sajt och förra veckan klättrade vi ännu en gång över 20 tusen unika besökare.
– Rekordet var kul, men frågan är om inte den stabilt höga trafiken gläder ännu mer, säger Fiskejournalens webbredaktör Mathias Larsson.
– Det är ju ett kvitto på att vi gör rätt och att rekordet inte var en tillfällighet, fortsätter han.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta