Forshagaforsen i Klarälven levererar inte bara haft ett bra fiske i år. Nu kommer även Mikael Frödin hit och håller en Master Class för dig som vill slipa på laxtekniken. " /> Frödin i Forshagaforsen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Mikael Frödin är fiskejournalist och en av Sveriges främsta laxfiskare.
Frödin i Forshagaforsen

Forshagaforsen i Klarälven levererar inte bara haft ett bra fiske i år. Nu kommer även Mikael Frödin hit och håller en Master Class för dig som vill slipa på laxtekniken.
Forshagaforsen är faktiskt ett av Skandinaviens bästa flugfiskevatten där det under sommarsäsongen fångas lax eller öring vid vart 3:e fisketillfälle. 21-23 augusti bjuder man in till en exklusiv chans att fiska tillsammans med Mikael Frödin under hans Master Class i Forshaga. Under en helg har du chansen att utveckla dig i fisketekniker och strategier för att fånga lax på fluga med en av Sveriges främsta laxfiskare.
Mikaels ”master classes” har körts med framgång i kända laxälvar på Kolahalvön, i Norge och i Mörrum och nu är det dags för Forshagaforsen i Klarälven , norr om Karlstad.

Intresserad ? Hör av dig till forshagaforsen@sportfiskarna.se eller 054-876830. Kursen kostar 3950 kr. Är du medlem i Sportfiskarna har du 200 kr rabatt. I detta ingår även all mat och två stycken 3-rätters middagar.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta