Forshagaforsen i Klarälven levererar inte bara haft ett bra fiske i år. Nu kommer även Mikael Frödin hit och håller en Master Class för dig som vill slipa på laxtekniken. " /> Frödin i Forshagaforsen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Mikael Frödin är fiskejournalist och en av Sveriges främsta laxfiskare.
Frödin i Forshagaforsen

Forshagaforsen i Klarälven levererar inte bara haft ett bra fiske i år. Nu kommer även Mikael Frödin hit och håller en Master Class för dig som vill slipa på laxtekniken.
Forshagaforsen är faktiskt ett av Skandinaviens bästa flugfiskevatten där det under sommarsäsongen fångas lax eller öring vid vart 3:e fisketillfälle. 21-23 augusti bjuder man in till en exklusiv chans att fiska tillsammans med Mikael Frödin under hans Master Class i Forshaga. Under en helg har du chansen att utveckla dig i fisketekniker och strategier för att fånga lax på fluga med en av Sveriges främsta laxfiskare.
Mikaels ”master classes” har körts med framgång i kända laxälvar på Kolahalvön, i Norge och i Mörrum och nu är det dags för Forshagaforsen i Klarälven , norr om Karlstad.

Intresserad ? Hör av dig till forshagaforsen@sportfiskarna.se eller 054-876830. Kursen kostar 3950 kr. Är du medlem i Sportfiskarna har du 200 kr rabatt. I detta ingår även all mat och två stycken 3-rätters middagar.

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta