Gäddfiske på vertikal[/caption] " /> Gädda på vertikalen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gädda på vertikalen
Gäddfiske på vertikal

PO Johannesson har skrivit artikeln "Gäddfiske på vertikalen" i Fiskejournalen nummer 5.

Tillhör du de som har fastnat för vertikalfiske efter gös? I så fall måste du även testa tekniken för gädda! I Fiskejournalen nummer 5 hittar du en artikel som hjälper dig att komma igång.
Vertikalfiske kan vara lösningen för att få gamla gäddvatten att bli som nya och öppna dörren till maximala fiskeupplevelser. I senaste Fiskejournalen guidar Fiskejournalens medarbetare Per Ola Johannesson till ett actionladdat fiske.
Här kan du smygtitta i senaste numret av Fiskejournalen.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta