[/caption] " /> Ge fan i våra vatten på webb-tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ge fan i våra vatten på webb-tv

Ge fan i våra vatten är från början ett initiativ från fiskande svenska rockstjärnor att genom musik och olika produkter samla in pengar till fiskevård. Projektet drivs i samarbete med Sportfiskarna. Ge fan i våra vatten sedan starten samlat in över en miljon kronor till fiskevård. (Foto: Bild: Erik Ohlsson)

Sportfiskarna i samarbete med musikerna bakom Ge fan i våra vatten lanserar nu en serie fiskeprogram på webb-TV.
Under senhösten filmades de första tre programmen som nu släpps på YouTube och på iTunes med en veckas mellanrum med start på måndag 4 februari.
– Fler filmer planeras redan och kommer att lanseras efter hand. Förutom fiske kommer serien innehålla mycket musik och inblickar i fiskevården som Sportfiskarna bedriver med stöd av insamlade medel från Ge Fan i Våra Vatten, berättar Erik Ohlsson, gitarrist i Millencolin och projektledare för TV-produktionen.

Kort om programmen
I det första avsnittet får vi följa programledaren Erik Ohlsson från Millencolin, Boba från Hellacopters och Anders från Weeping Willows, som tillsammans med Sportfiskarnas Pär Lindberg och Joel Norlin fiskar abborre i Stockholms skärgård.

I andra avsnittet har Erik varit med på Sandhamnsöringen tillsammans med flera kända profiler. Vi får inblick i hur det står till med havsöringen i Stockholmsområdet. Fiskande rockstjärnan Dregen skickar en hälsning från studion där han spelar in sin soloplatta
I tredje avsnittet följer vi bland annat med Erik och Larzon från Millencolin i deras båt på spännande gäddfiske.
– Ge fan-projektet tar nya tag med den här satsningen på webb-TV. Genom att köpa en keps, en tröja eller en fiskeprodukt märkt med Ge fan i våra vatten, så stödjer du fiskevården. Bra och balla prylar för ett gott syfte, kommenterar Pär Lindberg, Sportfiskarnas marknadschef.
Ge fan i våra vatten är från början ett initiativ från fiskande svenska rockstjärnor att genom musik och olika produkter samla in pengar till fiskevård. Projektet drivs i samarbete med Sportfiskarna. Ge fan i våra vatten sedan starten samlat in över en miljon kronor till fiskevård.
Klicka här för att titta på första avsnittet.

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Holm
Nu finns nummer 4 av Fiskejournalen i butik.
Nytt nummer ute nu!

Nu när vårkänslorna börjar bubbla ställs ett nytt nummer av Fiskejournalen upp i butikshyllorna, nämligen nummer 4. Här är lite av innehållet.

Det börjar bli läge för att sätta sig mot en södervägg med en kopp kaffe – vad passar då inte bättre än ett nytt nummer av Fiskejournalen? Nummer 4 kryddas med extra mycket läsning för den metesugne, eller den som helt enkelt söker nya utmaningar eller suktar efter inspiration. Det utlovas sköna napp, guide över agn, prylnyheter samt gott om tips och idéer. Bland annat ett strandhugg på västkusten efter abborre.

Filmen Gäddfeber har blivit en klassiker som gjorde jerkbaitfisket stekhett. Nu hänger Niklas Örtengren med en av huvudrollsinnehavarna samt en annan gäddexpert ut på sjön för att se om metoden fortfarande håller måttet.

I gör-det-själv-anda får vi del 1 av en guide som visar hur man gjuter egna jiggar, samt hur man enkelt knyter stinger på egen hand.

Flugfiskenestorn Johan Klingberg berättar om världens bästa nymf – och ja, vilken är det? Havsöringsfisket längs Höga Kusten sätts också under lupp, en region som ofta hamnar i skuggan av andra klassiska områden. Ett långt stenkast därifrån finns Luleälven och Markus Teilus följer med fiskeguiden Robert Westin när han släpar beten efter botten i älven.

De sista isarna i norr bjuder på ett njutbart fiske med vårsol och huggvillig röding. Vi tar tillfället i akt och följer med när fjällen är som lugnast. Utöver detta får du i vanlig ordning de senaste sportfiskenyheterna, spännande fiskevibbar varvat med roliga fiskehistorier. Du hittar tidningen i en butik nära dig. Är du osäker på var du hittar din närmaste återförsäljare som säljer Fiskejournalen kan du söka här.

Du kanske även gillar detta