" /> Ge fan i min rulle! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige
Ge fan i min rulle!

Ge Fan rulle

5600 / 5601 RAW Rocket är nya, unika Ambassadeurrullar framtagna i samarbete mellan Sportfiskarna och Abu Garcia. Går att få både höger- och vänstervevad med utväxlingen 6,3:1. Andra finesser är tumtangent, dual stopper (dubbel backspärr), Carbon Matrix slirbroms, 6-pin centrifugalbroms och synkroniserad linspridning. För varje såld rulle går 200 kronor till olika fiskevårdsprojekt. Upplagan är begränsad- först till kvarn gäller!

Mer info: www.abugarcia.se
Cirkapris: 1899:-

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta