Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gigantisk lax landad

Vilken fisk vill du att SAS lackar sina flygplan som?

Frågan är om någon landat en större lax än piloterna på Alaskan Airlines. Flygbolaget har låtit lacka en Boeing 737-800 som en kungslax. Fisken mäter 39,2 meter.
Flygbolaget Alaskan Airlines har tidigare lackat ett plan som en kungslax, då en Boeing 737-400. Laxen på det nya planet är betydligt större och man säger sig nu inneha världens största lax. Frågan är om inte piloterna kan stämma in i rekordjakten, för vem har landat en större lax?
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta