Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen. Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen.[/caption] " /> Gösfiske mitt på dagen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gösfiske mitt på dagen
Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen.

Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen.

I senaste numret av Fiskejournalen följer vår medarbetare Gustaf Foogde med en meriterad fiskeguide på abborrfiske och gösrace, mitt på blanka dagen.
I artikeln kan du läsa resultatet, i form av matnyttiga tips från den fiskrika sjön Skagern. Artikeln hittar du i Fiskejournalen nummer 9, som finns i butik just nu.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.
Här kan du bläddra i senaste numret.

 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta