Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen. Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen.[/caption] " /> Gösfiske mitt på dagen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gösfiske mitt på dagen
Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen.

Missa inte artikeln om gösfiske i senaste Fiskejournalen.

I senaste numret av Fiskejournalen följer vår medarbetare Gustaf Foogde med en meriterad fiskeguide på abborrfiske och gösrace, mitt på blanka dagen.
I artikeln kan du läsa resultatet, i form av matnyttiga tips från den fiskrika sjön Skagern. Artikeln hittar du i Fiskejournalen nummer 9, som finns i butik just nu.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.
Här kan du bläddra i senaste numret.

 

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta