Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Grand Slam-gös från Glan

Jens Hedström från Norrköping vertikalfiskade upp ett nytt personligt rekord på gös. Med sin 5,7 kilo gös kvalar han med lätthet in fisken i gösklassen.
Sjön Glan är vida känd för sitt fina gösfiske. Jens Hedström kan inget annat än bekräfta sjöns potential.
– Vi hade ett sjukt bra gösfiske med minst åtta fiskar över fyra kilo, berättar Jens.
Vi säger grattis till det nya personliga rekordet och hoppas på återseende i Grand Slam Cup.
Vill du också delta i tävlingen? Klicka här för mer information.
Morgan Fihn

En vertikalfiskad och vacker gös från Glan höjde Jens Hedströms personliga rekord.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta