[/caption] " /> Gratis fiske i sjön Trekanten | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gratis fiske

Alla kvinnor och barn fiskar gratis i Trekanten 9 maj! (Foto: Sportfiskarna)

Sportfiskarna arrangerar en fiskedag i sjön Trekanten vid Liljeholmen i Stockholm för kvinnor och barn 9 maj.
Fisket är helt gratis under dagen och det finns viss möjlighet att låna fiskeutrustning. Det går även att låna flytvästar, samt att få fiskeinstruktioner på plats. Sportfiskarna bjuder på grillad korv, läsk och kaffe.

Bra fiske

Vi fiskar i sjön Trekanten där mete, spinn- och flugfiske är alternativ på fiskesätt. Vi har inplanterad regnbåge och det finns abborre, mört, ruda och riktigt grov gädda.
Fiskedagen genomförs som en del av Sportfiskarnas satsning på fiske för kvinnor; FISQE. Målsättningen är att få fler kvinnor att upptäcka hur kul det är att fiska genom att erbjuda en kostnadsfri aktivitet med möjlighet att låna utrustning och få instruktioner.
Aktiviteten sker i samarbete med Trekantens fiskeklubb och Fjällorna.
Tid: 9 maj mellan kl. 12.00 – 16.00
Kostnad: Gratis!
Samling: Klubbhuset vid nordöstra hörnet av sjön Trekanten
Anmäl till: siv.jansson@sportfiskarna.se senast den 5 maj. I anmälan skall det stå namn och kontaktuppgifter (adress & telefonnummer) på den vuxna samt namn på barnet/barnen.
OBS! Meddela om ni behöver låna fiskeutrustning och flytväst. Anmälan är bindande.
Glöm inte heller att även ta med kameran så har ni chansen att delta i tävlingen inom projektet Framtidens Sportfiskare och vinna fina priser!
Välkommen på fiske alla kvinnor och barn!
Mer info: www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta