Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gratis tidning för prenumeranter

Missa inte vår prenumerantsajt. Du loggar in med bonuskoden på baksidan av tidningen.

Vår nya tidning på nätet har blivit en succé! Den heter Fiskejournalen PLUS och produceras exklusivt och helt gratis för dig som prenumererar på Fiskejournalen. Temat den här gången är havsöring.
I varje nummer har vi ett nytt tema, där vi har valt ut några av våra mest populära och uppskattade artiklar genom åren. Temat i detta nummer är havsöringfiske – från kust till kust. Fluga, spinn och massor av tips.
Förutom vår gratistidning hittar du även filmer på vår prenumerantsajt. Senaste tillskottet är Martin Falklinds svindlande äventyr från Amazonasfloden, Expedition Amazonas. Klicka här och logga in med din bonuskod, som du hittar på baksidan av tidningen. Mycket nöje!
Funderar du på att teckna prenumeration? Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta