Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Grön el i pocketformat

Ladda mobilen, digitalkameran och MP3-spelaren med hjälp av vind, sol eller handkraft. Elen lagras i en huvudenhet och förs lätt över till dina prylar via USB. 1 timmas laddning med vindkraft räcker till 20 minuters taltid eller 50 minuters lyssningstid på MP3-spelaren. Kitet innehåller huvudenhet med vindsnurra, minisolar, armband, cykelfäste samt en handvev.

Cirka pris:                       Hela kitet 1099 :-

Huvudenhet med vindsnurra: 549 :-

Grön el

Mer info:                         www.adisgladis.se

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta