Kvinnor i alla åldrar välkomnas till Habo sportfiskeklubb. (Foto: Bengt Olsson) Kvinnor i alla åldrar välkomnas till Habo sportfiskeklubb. (Foto: Bengt Olsson)[/caption] " /> Habo sportfiskeklubb vill få fler kvinnor att fiska | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Habo sportfiskeklubb vill få fler kvinnor att fiska
Kvinnor i alla åldrar välkomnas till Habo sportfiskeklubb. (Foto: Bengt Olsson)

Kvinnor i alla åldrar välkomnas till Habo sportfiskeklubb. (Foto: Bengt Olsson)

Sportfiskarna: Habo sportfiskeklubb tar ett initiativ för att locka fler kvinnor i olika åldrar till fisket och klubbens aktiviteter: alla fiskeintresserade tjejer är välkomna till en fisketräff söndagen den 12:e oktober.
Habo sportfiskeklubb har sitt säte i den lilla orten Habo på västra stranden av Vättern och har därmed nära till fiskecentret Hökensås där klubben arrenderar tre egna klubbvatten. Fiskeaktiviteten hålls vid sjöarna och fisket är naturligtvis fritt under dagen.
Så här skriver fiskeklubben i sin inbjudan:
”För dagen erbjuds våra gäster givetvis ett gästfiskekort! I en av sjöarna finns planterad regnbåge och öring – här kan man fiska med fluga eller kastspö. I ytterligare en sjö går det bra att meta abborre och gädda, från land såväl som från båt. Syftet med dagen är att inspirera fler tjejer till fiske vid de fantastiska sjöarna. Kanske har du som redan medlem en dotter, sambo, fru, mamma eller moster som är nyfiken på fiske och gärna skulle träffa fler likasinnade? Eller så är du kanske tjej/kvinna på jakt efter en fiskeklubb och vill bli vår medlem i framtiden. Tveka i så fall inte utan kom och titta vad vi är för några!”
Läs hela inbjudan här.

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta