Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Havsfiskeguide som lovar gott

Var tas de största havsfiskarna? Vilka metoder är bäst? I Fiskejournalen nummer 4 får du svaren! Vår analys av förra årets fångster är din guide till det bästa havsfisket.
En bred skara hårdsatsande havsfiskare har med hjälp av förfinade och delvis helt nya metoder, stor skicklighet och målmedvetna satsningar bidragit till imponerande fångststatistik från havet. Nya sportfiskerekord har kunnat noteras för inte mindre än sex arter – blåkäft, blåkäxa, hälleflundra, mindre kungsfisk, tunga och tånglake. Dessutom visade sig havsfiskevädret från sin bästa sida under 2013. Kort sagt – den återkommande artikeln Havsfiskeguiden är fullmatad – du hittar den i senaste Fiskejournalen.
Smygtitta i tidningen här.

Artikelförfattaren Leif Krause med en grann blågylta.

Artikelförfattaren Leif Krause med en grann blågylta.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta