Unga sportfiskaren Jojje blev lycklig när han fick en jättegädda. Unga sportfiskaren Jojje blev lycklig när han fick en jättegädda.[/caption] " /> Hittills bästa mässan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Hittills bästa mässan
Unga sportfiskaren Jojje blev lycklig när han fick en jättegädda.

Unga sportfiskaren Jojje blev lycklig när han fick en jättegädda.

Idag är det sista dagen för Sportfiskemässan 2015. Besökarantalet slog rekord både under fredagen och under lördagen och glada besökare och utställare kommer bli det bestående minnet av denna mässa i Jönköping.
Har ni inte varit här än, så kasta er in i bilen och kör till Jönköping. Idag är stora fyndardagen då utställarna vill bli av med sina prylar och det finns kap att göra. Markoolio uppträder klockan 12 idag och Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind ska vara bakgrundsdansare tillsammans med kollegan Per-Ola Johannesson. Detta blir en syn ni inte vill missa!

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta