Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Imax Jacka & Rapalavante

Imax båtjacka är vattentät och försedd med tejpade sömmar. Sidofickor är fodrade i fleece, bra för att värma händerna mellan kasten. Ärmslutet är försedda med neopren för att hindra vatten att rinna in längs underarmen. Robust huva med justeringsmöjligheter.
Cirkapris: 1199:-
Mer info: www.svendsen-sport.dk

Rapala Ice Shell Mitten är en smart ny vante från Rapala. Den är isolerad och tänkt att fungera som en skalvante att ha över vanliga fiskehandskar. Vanten är både vind- och vattentät och håller fingrarna varma mellan huggen. Finns i storlekarna XL och XXL.
Cirkapris: 239:-
Mer info: www.normark.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta