Eniro på sjönEn ny applikation från Eniro hjälper Iphone-ägare till sjöss att hitta restauranger, gästhamnar och båtmackar i närheten. Praktiskt – och gratis!

" /> Eniro På sjön | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Eniro På sjön

Eniro på sjönEn ny applikation från Eniro hjälper Iphone-ägare till sjöss att hitta restauranger, gästhamnar och båtmackar i närheten. Praktiskt – och gratis!

”Eniro på sjön” är en ny applikation till Iphone för fiskare och andra som tillbringar tid på och vid vattnet. Med snabbval till efterfrågade servicetjänster fungerar den som ett komplement till sjökortet.Tillvägagångssättet är enkelt: Ladda ner appen till telefonen, starta den och rikta kameran mot horisonten. På skärmen börjar då hotell, hamnar, restauranger och andra företag uppenbara sig. Passa sedan in telefonen på ditt tryckta sjökort och sätt kurs. Du laddar ner ”appen” till din Iphone genom att söka på ”Eniro på sjön” i App store. Applikationen täcker hela den svenska kusten samt Gotland, Öland, Vänern, Vättern, Mälaren och Hjälmaren.

David Dahlqvist

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta