Missa inte senaste avsnittet av Jazz And Flyfishing. Missa inte senaste avsnittet av Jazz And Flyfishing.[/caption] " /> Jazz And Fly Fishing: Avsnitt två ute | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Jazz And Fly Fishing: Avsnitt två ute
Missa inte senaste avsnittet av Jazz And Flyfishing.

Missa inte senaste avsnittet av Jazz And Flyfishing.

Efter lång väntan släppte de flugfiskande musikerna i Jazz And Fly Fishing en andra säsong fiskefilm på webben. Nu har avsnitt två av totalt sex stycken laddats upp på webben. Du ser det här nedan.
I säsong två kommer vi som tittar att förflyttas till bland annat Polen, Sverige, Frankrike och nordnorska Finnmark.
Här nedan kan du se det andra avsnittet – ”The Sacrifise”

Season Two Episode 2: The Sacrifice from Jazz & Fly Fishing on Vimeo.

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Se upp för gösar med sändare i Hjälmaren. Foto: Martin Engström, Länsstyrelsen.
Släpp tillbaka gösar med sändare – forskning pågår!

Just nu simmar 90 gösar omkring i Hjälmaren med en sändare på sig. Forskarna vill nämligen veta hur de rör sig, både i jakten på föda och lekplatser.

Det är forskare vid SLU som tillsammans med Länsstyrelsen ska kartlägga Hjälmargösens förehavanden. Syftet är att förvaltningen av gösen och gösfisket i sjön ska kunna bedrivas så bra som möjligt.
Gösen är inte bara en populär sportfisk utan även en uppskattad matfisk, och målet är att kunna förena dessa två intressen utan att beståndet tar skada.

– Gösen är en uppskattad matfisk, som är eftertraktad av både det kommersiella och rekreationella fisket. Trots detta vet vi fortfarande lite om dess ekologi och beteende, säger Gustav Hellström, forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet i Umeå.
Med anledning av projektet så finns det anledning för fritidsfiskare att vara uppmärksamma, eftersom de uppmanas släppa tillbaka märkta gösar i vattnet igen, om en sådan skulle fångas.
Här kan du läsa mer om projektet!

Du kanske även gillar detta