Cecilia Grönberg från CwC, Håkan Fransson från ABU samt Björn Tunmats och Daniel Nilsson från Westin. " /> Jösses så mycket gös! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Cecilia Grönberg, Daniel NIlsson, Björn Tunmats och Håkan Fransson med ansenliga gösar.
Jösses så mycket gös!

Cecilia Grönberg från CwC, Håkan Fransson från ABU samt Björn Tunmats och Daniel Nilsson från Westin.
Dessa göskännare utgör vår digra expertpanel i Fiskekryssningens Gösshow. I programledarerollen står allas vår storfiskregisterare och fiskejournalist Nicka Hellenberg.
Myter och sanningar om gösen som fisk bekräftas eller avlivas i en rasande takt när Gösshowen sätter igång klockan 16.00 på Fiskekryssningens lördageftermiddag.
www.fiskekryssningen.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta