Cecilia Grönberg från CwC, Håkan Fransson från ABU samt Björn Tunmats och Daniel Nilsson från Westin. " /> Jösses så mycket gös! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Cecilia Grönberg, Daniel NIlsson, Björn Tunmats och Håkan Fransson med ansenliga gösar.
Jösses så mycket gös!

Cecilia Grönberg från CwC, Håkan Fransson från ABU samt Björn Tunmats och Daniel Nilsson från Westin.
Dessa göskännare utgör vår digra expertpanel i Fiskekryssningens Gösshow. I programledarerollen står allas vår storfiskregisterare och fiskejournalist Nicka Hellenberg.
Myter och sanningar om gösen som fisk bekräftas eller avlivas i en rasande takt när Gösshowen sätter igång klockan 16.00 på Fiskekryssningens lördageftermiddag.
www.fiskekryssningen.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta