Varför inte ta dig till de bästa fiskevattnen i en ny Volvo V60 CC? Besök Bildepån i Varberg i helgen, den 29-30 augusti, och titta på Volvos nya bilmodell när det är lanseringsfest med tema sportfiske. De 200 första besökarna får en prenumeration på Fiskejournalen. " /> Missa inte lanseringsfesten för Volvo V60 CC med tema sportfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Anders Holm
Under lanseringen av nya Volvo V60 CC på Bildepån i Varberg finns Martin Falklind på plats.
Missa inte lanseringsfesten för Volvo V60 CC med tema sportfiske

Varför inte ta dig till de bästa fiskevattnen i en ny Volvo V60 CC? Besök Bildepån i Varberg i helgen, den 29-30 augusti, och titta på Volvos nya bilmodell när det är lanseringsfest med tema sportfiske. De 200 första besökarna får en prenumeration på Fiskejournalen.

I helgen, den 29-30 augusti, arrangerar Bildepån i Varberg helgöppet, med lansering av nya Volvo V60 CC med tema sportfiske. Flera partners inom fiske finns på plats, bland annat Martin Falklind från Fiskejournalen som bjuder på historier från hans olika fiskeäventyr.
Du får även tillfälle att prata med folk från branschen, prova på att binda flugor med mera. Men vänta inte – de 200 första besökarna får en gratis prenumeration på Fiskejournalen (3 nummer). Alla barn kan se fram emot en fiskedamm.

Öppettiderna för helgen är 10.00-14.00 under lördagen och 12.00-15.00 under söndagen. Samma helg lanseras nya Renault Kadjar, som passar alla intresserade av äventyrssporter, parkouruppvisningar, aktörer inom surf, cykel och löpning.
Välkommen till en bilhall full med liv, hälsar Bildepån.

 

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nej, det blir inget stopp för nya karpvatten. Foto: Marco Eichnar
Jubel bland sportfiskare – karpstopp dras tillbaka

Onsdagen var en segerns dag för svenska karpfiskare. Havs- och Vattenmyndigheten drar nämligen tillbaka sitt kritiserade förslag om att helt förbjuda utplantering av karp i nya vattenområden.

Fiskejournalen skrev för en tid sedan om den kraftiga kritiken mot Havs- och Vattenmyndigheten förslag, och nu har alltså sportfiskarna fått det glädjande beskedet att myndighetens ändrat sig.
– Det är glädjande att se att det faktiskt är möjligt att argumentera sakligt och få ett annat utfall. Nu kan man fortsatt utveckla sportfisket efter karp i landet under kontrollerade former, precis som vi hoppats, säger Svenska Karpklubbens ordförande Jon Sköld till Fiskejournalen.

De nya föreskrifterna som nu fastsatts innebär istället att det fortsättningsvis blir individuell prövning av ansökan hos respektive länsstyrelse som innan, vilket är exakt det som Svenska Karpklubben pekat på i sitt remissvar.
”På så vis kan vi fortsatt ha en god och kontrollerad möjlighet att skapa nya sportfiskevatten för Karp i Sverige och detta kan inte ses som annat än en viktig seger för alla som engagerar sig för karpfisket i vårt land”, skriver klubben på sin hemsida.
Här kan du läsa mer!

Du kanske även gillar detta