I Orvestos senaste undersökning ökar läsningen av Fiskejournalen med 24 procent och Allt om Flugfiske med 26 procent. En fantastisk ökning i tider då tidningsläsandet generellt minskar. " /> Läsningen av Fiskejournalen ökar 24 procent | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
En glad Fiskejournalenredaktion som fått kvitto på att allt arbete lönar sig.
Läsningen av Fiskejournalen ökar 24 procent

I Orvestos senaste undersökning ökar läsningen av Fiskejournalen med 24 procent och Allt om Flugfiske med 26 procent. En fantastisk ökning i tider då tidningsläsandet generellt minskar.
Orvesto-rapporterna är Sifos stora medieundersökning. Undersökningen mäter räckvidden och ger annonsköpare möjlighet att jämföra olika medier. Den senaste undersökningen visar att Fiskejournalen ökar till 98 000 läsare och att Allt om Flugfiske ökar till 48 000 läsare.
– Vi är både stolta och glada över den rejäla ökningen. Jag tror att det är ett tecken på att många ändå uppskattar en papperstidning som bas och utöver det också söker sin information på nätet. Det ena utesluter inte det andra, säger Martin Falklind, chefredaktör på Fiskejournalen och ansvarig utgivare för både Fiskejournalen och Allt om Flugfiske.

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta