Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Lätt fiske för tung abborre

I senaste numret av Fiskejournalen berättar Nicka Hellenberg hur du ökar chansen att komma i kontakt med en sådan här skönhet. (Foto: Nicka Hellenberg)

I Fiskejournalen nummer 1-2 går vår medarbetare Nicka Hellenberg till botten med riktat isfiske efter stor abborre. Han använder en beprövad teknik från storabborrfiske i öppet vatten, men har anpassat den för isen.
I senaste numret av Fiskejournalen benar Nicka Hellenberg ut hur du skall hitta de stora abborrarna under isen – och sedan fånga dem. Artikeln är fylld med matnyttiga tips och Nicka bjuder frikostigt på knepen som ökar dina chanser att hitta storklunsarna.
På vår webb-tv hittar du massor av filmer i temat isfiske. Klicka här och använd sökfunktionen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta