Färdiga stinger som passar till McPike eller andra gummibeten. En eller två trekrokar beroende på betesstorlek. Med shallowskruven får du ett balanserat, grundgående bete med jiggskalle fiskar du djupare. Storlekar: S: 11 centimeter, krok 1x2/0, M: 15 centimeter, krok 2x2/0 och L: 15,5 centimeter, krok 2x3/0. " /> Lättriggat från abu | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Abu Garcia Svartzonker Stingers
Lättriggat från abu

Färdiga stinger som passar till McPike eller andra gummibeten. En eller två trekrokar beroende på betesstorlek. Med shallowskruven får du ett balanserat, grundgående bete med jiggskalle fiskar du djupare. Storlekar: S: 11 centimeter, krok 1×2/0, M: 15 centimeter, krok 2×2/0 och L: 15,5 centimeter, krok 2×3/0.
Cirkapris: 129 kronor för tvåpack | www.abugarcia.se

Relaterad nyhet från din region
28 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta