Just nu:
Annons

Nyheter

3 månader sedan Sverige Anders Lundin
Ikväll kan du buda på fiskeprylar till förmån för laxen. Foto: Magnus Nordin
Laxvänner lockas till auktion under fredagskvällen

Oavsett var du bor i landet så kan du i kväll vara med och göra en insats för laxen. Det handlar om en auktion till förmån för Stiftelsen för Östersjölaxen.

Mellan klockan 18.30–21.00 under fredagskvällen så kommer det att auktioneras ut flugor, spön och en mängd andra produkter som skänkts. Det hela sänds direkt på Facebook.
– De som vill vara med och bjuda kan göra det direkt på vår sida på Facebook, meddelar Anders Wallgren, hållbarhetsansvarig inom Stiftelsen för Östersjölaxen.

På laxskyddare.se kan du ladda ned auktionskatalogen, där föremålen och alla bidragsgivare finns med. Det som inte blir sålt kommer att läggas upp på en webbauktion, i efterhand, på laxskyddare.se.
Här hittar du till auktionen!

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta