Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Leif Milling i rutan

I kväll kan du se Leif Milling på SVT1, klockan 18.15.

Den kände fotografen, flugfiskaren och globetrottern Leif Milling från jämtländska Gimdalen, kommer i kväll kl.18.15 att medverka i TV-programmet Gokväll i SVT1. På programmet står framför allt hans senaste bok, den kritikerrosade utgåvan ”Länge leve flugfisket”.
Boken handlar om några av Millings närmaste vänner, deras personligheter och flugval. Något av en centrumpunkt i utgåvan har varit Gimdalen, med Gimån och naturligtvis flugfiskaren och konstnären Rolf Smedman.
Andra uppmärksammade böcker från Leif har varit ”Tusen vak” och samproduktionerna ”Hemma hos storharren” (text Gunnar Westrin), ”Ur min flugask” (text Lars-Åke Olsson) och ”Flugfiske i fjällen” (text Lars-Åke Olsson).
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta