[/caption] " /> Mikael upp på niondeplats | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Mikael upp på niondeplats

Mikael Vestergrens nya personliga rekord för gädda lyder 13,1 kilo och 123 centimeter.

Mikael Vestergren från Skelleftehamn avancerar i 100-klubbens tävling Meterligan. Med en kvintett anmälda gäddor kliver han nu upp på nionde plats.
Efter en lyckad gäddfiskevecka med fyra godkända 100-klubbare kan Mikael Vestergren känna sig nöjd. Största gädda innebar även personligt rekord, den vägde 13,1 kilo och var 123 centimeter lång. Nu återstår en intressant spurt i Meterligan och frågan är om Mikael nöjer sig med en nionde plats?
Här kan du se alla tävlande i Meterligan.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta