Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
När gäddan synat din bluff

I senaste numret av Fiskejournalen tipsar Tomas Edenfeldt hur du lurar tröga gäddor till hugg. (Foto: Tomas Edenfeldt)

Fiskar du tomt i den normalt sett givande gäddviken? Då kan det löna sig att läsa Fiskejournalen nummer 4. Där ger vår medarbetare Tomas Edenfeldt nyttiga tips och inspiration till kreativitet för att få fart på gammelgäddan.
Ibland verkar gäddtäta områden vara helt fisktomma. Speciellt i hårt fiskade vatten verkar det blir svårare och svårare att locka gäddorna. Vad beror det på? Och vilken taktik ska man då välja? I senaste numret av Fiskejournalen delar gäddexperten Tomas Edenfeldt med sig av rätt strategi för att lyckas.
Du hittar Fiskejournalen nummer 4 där tidningar säljs.
Du som gillar gäddfiske bör heller inte missa 100-klubben och meterligan. Läs mer här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta