Sportfiskarna visar casting[/caption] " /> Nationaldagsfiske i Göteborg | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nationaldagsfiske i Göteborg
Sportfiskarna visar casting

Samarbetet mellan Sportfiskarna och Svenska Castingförbundet går vidare. (Foto: Veide Lingås)

Sportfiskarna:
Det lyckade fisket på Kristi Himmelfärd följs nu upp av Nationaldagsfiske vid Sportfiskarnas regionkontor i Göteborg.

Samarbetet mellan Sportfiskarna och Svenska Castingförbundet fortsätter med flertalet arrangemang kring Göteborg. Under lovdagen efter Kristi Himmelfärd höll Castingförbundet tillsammans med Sportfiskarna en dag med fiske och casting vid Trädgårdsföreningen i centrala Göteborg. Barn och unga i varierande åldrar deltog och även vuxna var med och fiskade. Fint väder och bra fiske bidrog till att många förbipasserande stannade till för att prata och titta på fångsterna. Barnen fick hjälpa till att återutsätta alla fångster.
På nationaldagen 6/6 anordnas nästa fiske- och castingdag. Alla är välkomna när Sportfiskeklubben Aktiv, Sportfiskarna och Castingförbundet arrangerar Nationaldagsfisket tillsammans. Vi samlas vid Sportfiskarnas anläggning Sjölyckan för att sedan fiska regnbåge i våra dammar. Vi står för utrustning, bete och grill för den som vill grilla.
Tid: 9-14
Plats: Sportfiskarnas regionkontor, Sjölyckan 6, Göteborg
www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta