Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
P1 Naturmorgon om vattenkraft

Christer Borg blev intervjuad av SR Naturmorgon. (Foto:Dan Forsberg)

SR Naturmorgon bevakade Flora och Faunavårdskonferensen. Det talades mycket om kriser under ytan och vad man kan göra för att lösa dem. Nu kan du lyssna på ett inslag signerat Fiskejournalens tidigare praktikant Erik Kohlström, nu reporter på Sveriges Radio.
Under Flora och Faunavårdskonferensen intervjuade SR Naturmorgons reporter Erik Kohlström bland annat Christer Borg från Älvräddarna, Havs- och vattenmyndighetens generaldirektör Björn Risinger och Lena Tranvik på Lantbruksuniversitetet. Ett mycket intressant och bra inslag från vår tidigare praktikant.
Missa inte heller när Erik besöker en lekvik med braxen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta