Visst är det kul med nedslag i sportfiskets historia? I filmen här nedan får du följa med till Laxfestivalen i Karlshamn 1993, hänga med Fiskejournalens fiskeprofiler och väga in laxen som snuddar vid 27-kilossträcket. Fredagen kan inte börja bättre. " /> Nostalgitripp: Laxfestivalen i Karlshamn och 27-kiloslaxen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

1 år sedan Sverige Mathias Arnham
Häng med på en tidsresa i sportfisketes tecken. Se megalaxen från Laxfestivalen i Karlshamn vägas in.
Nostalgitripp: Laxfestivalen i Karlshamn och 27-kiloslaxen

Visst är det kul med nedslag i sportfiskets historia? I filmen här nedan får du följa med till Laxfestivalen i Karlshamn 1993, hänga med Fiskejournalens fiskeprofiler och väga in laxen som snuddar vid 27-kilossträcket. Fredagen kan inte börja bättre.

Året är 1993. Det färgsprakande 80-talet har inte riktigt tvättas bort ur frisyrer och kläder. Det som faktiskt är sig rätt likt om man jämför med 2019 är det strålande laxfisket och Fiskejournalenprofilerna Janne Olsson och Svenne Andersson förstås. Häng med på en 15 minuters tidsresa genom ett av dåtidens största sportfiske-happenings. Se en 27-kilos lax vägas in och gläds tillsammans med 90-talets glada sportfiskare.

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta