Nu har krutröken börjat skingra sig efter Sportfiskemässan i Jönköping som blev en publikmässig succé. Om du missade den så behöver du inte gråta för det – eftersom godbitarna finns sparad på film! " /> Nu är den släppt – "Lubbes" måstefilm om mässan! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Lundin
Lubbe i kärt samspråk med Claes "Svartzonker" Claesson.
Nu är den släppt – "Lubbes" måstefilm om mässan!

Nu har krutröken börjat skingra sig efter Sportfiskemässan i Jönköping som blev en publikmässig succé. Om du missade den så behöver du inte gråta för det – eftersom godbitarna finns sparad på film!

Det var ständig alerte fiskeprofilen och filmaren Lubomir ”Lubbe” Pytel som gick omkring med kameran och tog pulsen på publik, föreläsare och utställare. Han var även en av föreläsarna på Fiskejournalens Stora scen, då han tillsammans med Klara Vatten berättade om rovfiskarnas betydelse för våra vatten.

Den 30 minuter fartiga filmen med massor av fiskeprofiler ser du nedan – och under denna länk hittar du Fiskejournalens bildspel från Sportfiskemässan.

Mycket nöje!

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta