Intressanta föredrag äger kontinuerligt rum på mässans stora scen, där Fiskejournalen också har sin monter. Intressanta föredrag äger kontinuerligt rum på mässans stora scen, där Fiskejournalen också har sin monter.[/caption] " /> Snart börjar Sportfiskemässan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Snart börjar Sportfiskemässan
Intressanta föredrag äger kontinuerligt rum på mässans stora scen, där Fiskejournalen också har sin monter.

Intressanta föredrag äger kontinuerligt rum på mässans stora scen, där Fiskejournalen också har sin monter.

Nu är det bara några dagar tills  Sportfiskemässan i Jönköping slår upp sina portar på fredag.
Detta är tillfället för dig som vill hämta fiskeinspiration, boka fiskeresor, utbyta kunskaper, shoppa nya prylar eller bara klämma och känna på fina spön och rullar. De senaste åren har mässan slagit rekord i både besökarantal och i roliga aktiviteter. Årets mässa kommer inte göra någon besviken och det finns något för hela familjen. Det blir havsfisketorg, ett metetorg, flugbindargata, spöbyggargata och betesbyggargata. Flugfiskekurser och predatorfiskekurser för nybörjare samt fiskeskola för barn.

Fiskejournalens stora scen
Fiskejournalen satsar traditionsenligt på den stora scenen. Roliga föredrag, faktaspäckade föredrag och vackra bilder mixas med en underhållande gäddshow och artisten Markoolio. Självklart träffar ni hela Fiskejournalens redaktion vid scenen, men även Allt om Flugfiskes nya frontfigurer finns på plats. Det blir grymma mässerbjudanden och en och annan överraskning.
Du kommer väl till Sportfiskemässan i Jönköping, 20-22 mars?

Relaterad nyhet från din region
21 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta