[/caption] " /> Ny säsong av River Monsters | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny säsong av River Monsters

I kväll klockan 22.00 kan du följa Jeremy Wade och hans äventyr på Discovery channel. (Foto: Dicovery channel)

I kväll klockan 22.00 startar fjärde säsongen av tv-serien River monsters på Discovery channel. Som vanligt är det äventyraren Jeremy Wade som håller i spöet.
Extremfiskaren Jeremy Wade fortsätter jakten på fler gigantiska fiskar i den fjärde säsongen av River Monsters. Serien kommer att visar på Discovery channel på onsdagar klockan 22.00.
Här nedan kan du se en trailer.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta