Streetfishing, det vill säga att fiska i stadsmiljö, har börjat bli populärt världen över. Den nya trenden har smittat av sig ordentligt bland redskapstillverkarna. Här är ett filmklipp, där Janne Ahramo från Rapala ger oss en smygtitt på deras nya produktserie för 2016 – anpassat till streetfishing.  " /> Nya prylar till streetfishing från Rapala | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Anders Holm
Janne Ahramo från Rapala ger en smygvisning över nya streetfishing-produkter.
Nya prylar till streetfishing från Rapala

Streetfishing, det vill säga att fiska i stadsmiljö, har börjat bli populärt världen över. Den nya trenden har smittat av sig ordentligt bland redskapstillverkarna. Här är ett filmklipp, där Janne Ahramo från Rapala ger oss en smygtitt på deras nya produktserie för 2016 – anpassat till streetfishing. 

Är du ännu mer nyfiken på Rapalas sortiment för nästa år – ta en smygtitt i Rapalas katalog för 2016 här!
Anders Holm

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta