Streetfishing, det vill säga att fiska i stadsmiljö, har börjat bli populärt världen över. Den nya trenden har smittat av sig ordentligt bland redskapstillverkarna. Här är ett filmklipp, där Janne Ahramo från Rapala ger oss en smygtitt på deras nya produktserie för 2016 – anpassat till streetfishing.  " /> Nya prylar till streetfishing från Rapala | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Anders Holm
Janne Ahramo från Rapala ger en smygvisning över nya streetfishing-produkter.
Nya prylar till streetfishing från Rapala

Streetfishing, det vill säga att fiska i stadsmiljö, har börjat bli populärt världen över. Den nya trenden har smittat av sig ordentligt bland redskapstillverkarna. Här är ett filmklipp, där Janne Ahramo från Rapala ger oss en smygtitt på deras nya produktserie för 2016 – anpassat till streetfishing. 

Är du ännu mer nyfiken på Rapalas sortiment för nästa år – ta en smygtitt i Rapalas katalog för 2016 här!
Anders Holm

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta