Fiskejournalens redaktion poserar med nya numret av tidningen. (Foto: Mathias Larsson) Fiskejournalens redaktion poserar med nya numret av tidningen. (Foto: Mathias Larsson)[/caption] " /> Nytt nummer av Fiskejournalen i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt nummer av Fiskejournalen i butik
Fiskejournalens redaktion poserar med nya numret av tidningen. (Foto: Mathias Larsson)

Fiskejournalens redaktion poserar med nya numret av tidningen. (Foto: Mathias Larsson)

Fiskejournalen nummer 10-11 har landat i butikshyllorna. Du hittar som vanligt massor av äventyr, tips och fiskeglädje. Vad sägs om en mastig guide till framgångsrikt jiggfiske efter gädda? Läs också Gunnar Westrins intressanta och roliga artikel och öring.
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt och Sanna Fiskehistorier. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar.
Du hittar bland annat en guide till öring- och laxfiske på Vänern och en artikel om flugfiske efter gös. Prylguiden dyker ner i ämnet fiskekläder och så tester vi åtta uppblåsbara flytvästar.
Senaste numret av Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Holm
Nu finns nummer 4 av Fiskejournalen i butik.
Nytt nummer ute nu!

Nu när vårkänslorna börjar bubbla ställs ett nytt nummer av Fiskejournalen upp i butikshyllorna, nämligen nummer 4. Här är lite av innehållet.

Det börjar bli läge för att sätta sig mot en södervägg med en kopp kaffe – vad passar då inte bättre än ett nytt nummer av Fiskejournalen? Nummer 4 kryddas med extra mycket läsning för den metesugne, eller den som helt enkelt söker nya utmaningar eller suktar efter inspiration. Det utlovas sköna napp, guide över agn, prylnyheter samt gott om tips och idéer. Bland annat ett strandhugg på västkusten efter abborre.

Filmen Gäddfeber har blivit en klassiker som gjorde jerkbaitfisket stekhett. Nu hänger Niklas Örtengren med en av huvudrollsinnehavarna samt en annan gäddexpert ut på sjön för att se om metoden fortfarande håller måttet.

I gör-det-själv-anda får vi del 1 av en guide som visar hur man gjuter egna jiggar, samt hur man enkelt knyter stinger på egen hand.

Flugfiskenestorn Johan Klingberg berättar om världens bästa nymf – och ja, vilken är det? Havsöringsfisket längs Höga Kusten sätts också under lupp, en region som ofta hamnar i skuggan av andra klassiska områden. Ett långt stenkast därifrån finns Luleälven och Markus Teilus följer med fiskeguiden Robert Westin när han släpar beten efter botten i älven.

De sista isarna i norr bjuder på ett njutbart fiske med vårsol och huggvillig röding. Vi tar tillfället i akt och följer med när fjällen är som lugnast. Utöver detta får du i vanlig ordning de senaste sportfiskenyheterna, spännande fiskevibbar varvat med roliga fiskehistorier. Du hittar tidningen i en butik nära dig. Är du osäker på var du hittar din närmaste återförsäljare som säljer Fiskejournalen kan du söka här.

Du kanske även gillar detta