[/caption] " /> Nytt nummer i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt nummer i butik

Nu hittar du Fiskejournalen nummer 10-11 i tidningshyllan. (Foto: Gordon P Henriksen/Mathias Larsson)

Fiskejournalen nummer 10-11 har landat i butikshyllorna. Du hittar bland annat Marknadsnytt med tio ekolod, en artikel om höstfiske efter storabborre och tropiskt fiske till reapris. Som vanligt hittar du även de populära avdelningarna Fisketipset, Landet runt och Recordfisken i tidningen.
Nya numret av Fiskejournalen är fylld av tips för att du ska få en givande fiskehöst som möjligt. Storfiskaren Jarmo Kuisma avslöjar ett spännande fiske efter storabborre, Bo Nettelbladt visar hur du binder och flugfiskar med en imitation av tånglake och Gordon P Henriksen mjölkar Stefan ”Trumman” Trumstedt på hans bästa gäddknep. Detta och mycket mer hittar du i Fiskejournalen nummer 10-11.
Här kan du bläddra i senaste numret.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta