”NyttFiske-Robbo” ny vd för Mieko Fishing

miekofishingRobert ”Robbo” Jonsson från NyttFiske kommer att tillträda som ny vd på Mieko Fishing under december 2013.
– Att bli erbjuden denna chans är en ära för mig. Det här är en utmaning som på många sätt passar mig perfekt.
Sportfiskeprofilen S-O Larsson har byggt upp Mieko Fishing, som på bara några få år tagit stora marknadsandelar i Sverige och bara växer. En utveckling som nya vd:n ”Robbo”tänker vårda.
– Jag har många planer på hur vi skall kunna inte bara följa den nuvarande kurvan utan även få till en brantare stigning. Det ger mig även tillfälle att jobba helt oberoende med nyttfiske.se mot alla producenterna och på detta sätt erbjuda mina tittare än mer nyheter ännu snabbare. Nu har jag turen att ha Kristoffer i Luleåbutiken som sköter den på ett otroligt bra sätt, det ger mig mer tid och möjlighet att utveckla E-handeln, fiskecamperna och vårt eget varumärke Mieko. Nu kör vi! säger ”Robbo”.
Grundaren av Mieko Fishing, S-O Larsson kommer finnas kvar inom bolaget och fokusera på produktutveckling, import och strategisk utveckling av bolaget.
– Det känns som en naturlig utveckling för Mieko Fishing. Robert kommer att tillföra mycket med sin unika kompetens. Hans kunskap kommer att betyda mycket för varumärket Mieko, konceptet Mieko Fiskecamper och hela företaget. Det känns otroligt spännande för oss på Mieko Fishing att få möjligheten att arbeta tillsammans med Robert säger S-O.

Fiskeprofilen Robert ”Robbo” Jonsson är känd från bland annat NyttFiske, webshow och blogg på nätet. Där har han sedan drygt ett år blivit en favorit för många både yngre och äldre sportfiskare. ”Robbo” och NyttFiske har med sitt innovativa nytänkande och sin humor på kort tid setts av drygt av 390 000 tittare. Robert har under det senaste året arbetat med utveckling av de populära online-magasinen på FishBerserk.com och Svendsen Sport där han producerat filmer med mera.
www.miekofishing.se

Annons
AKTUELLT

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Damm töms för att utrota solabborrar

Länsstyrelsen i Jönköping tömmer Bergadammen för att få bort de solabborrar som har lyckats etablera sig. På så sätt vill man hindra att den främmande arten sprids till närliggande vattendrag.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...