miekofishingRobert "Robbo" Jonsson från NyttFiske kommer att tillträda som ny vd på Mieko Fishing under december 2013. " /> "NyttFiske-Robbo" ny vd för Mieko Fishing | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
"NyttFiske-Robbo" ny vd för Mieko Fishing

miekofishingRobert ”Robbo” Jonsson från NyttFiske kommer att tillträda som ny vd på Mieko Fishing under december 2013.
– Att bli erbjuden denna chans är en ära för mig. Det här är en utmaning som på många sätt passar mig perfekt.
Sportfiskeprofilen S-O Larsson har byggt upp Mieko Fishing, som på bara några få år tagit stora marknadsandelar i Sverige och bara växer. En utveckling som nya vd:n ”Robbo”tänker vårda.
– Jag har många planer på hur vi skall kunna inte bara följa den nuvarande kurvan utan även få till en brantare stigning. Det ger mig även tillfälle att jobba helt oberoende med nyttfiske.se mot alla producenterna och på detta sätt erbjuda mina tittare än mer nyheter ännu snabbare. Nu har jag turen att ha Kristoffer i Luleåbutiken som sköter den på ett otroligt bra sätt, det ger mig mer tid och möjlighet att utveckla E-handeln, fiskecamperna och vårt eget varumärke Mieko. Nu kör vi! säger ”Robbo”.
Grundaren av Mieko Fishing, S-O Larsson kommer finnas kvar inom bolaget och fokusera på produktutveckling, import och strategisk utveckling av bolaget.
– Det känns som en naturlig utveckling för Mieko Fishing. Robert kommer att tillföra mycket med sin unika kompetens. Hans kunskap kommer att betyda mycket för varumärket Mieko, konceptet Mieko Fiskecamper och hela företaget. Det känns otroligt spännande för oss på Mieko Fishing att få möjligheten att arbeta tillsammans med Robert säger S-O.

Fiskeprofilen Robert ”Robbo” Jonsson är känd från bland annat NyttFiske, webshow och blogg på nätet. Där har han sedan drygt ett år blivit en favorit för många både yngre och äldre sportfiskare. ”Robbo” och NyttFiske har med sitt innovativa nytänkande och sin humor på kort tid setts av drygt av 390 000 tittare. Robert har under det senaste året arbetat med utveckling av de populära online-magasinen på FishBerserk.com och Svendsen Sport där han producerat filmer med mera.
www.miekofishing.se

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta