Under Älvsborgsbron har du goda chanser att få havsöring. I mer sällsynta fall, droger och kontanter. (Copyright Marcus Hansson /Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0 License ) Under Älvsborgsbron har du goda chanser att få havsöring. I mer sällsynta fall, droger och kontanter. (Copyright Marcus Hansson /Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0 License )[/caption] " /> Öringfiskare fick knark på kroken | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Öringfiskare fick knark på kroken
Under Älvsborgsbron har du goda chanser att få havsöring. I mer sällsynta fall, droger och kontanter. (Copyright Marcus Hansson /Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0 License )

Under Älvsborgsbron har du goda chanser att få havsöring. I mer sällsynta fall, droger och kontanter. (Copyright Marcus Hansson /Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0 License )

En sportfiskare i Göteborg fick under tisdagen en märklig fångst. En väska med knark och kontanter.
En havsöringfiskare fick under tisdagen en ovanlig fångst. Han stod och kastade under Älvsborgsbron i Göteborg och fick en väska med knark och stora mängder kontanter på kroken.
Det var dock polisen som bett om hjälp att kroka väskan, som en langare tidigare slängt från bron, jagad av lagens långa arm. Ett imponerande kast måste man säga!
Läs mer om fångsten här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta