[/caption] " /> På Sportfiskemässan: Från abborrar till alligator-gar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
På Sportfiskemässan: Från abborrar till alligator-gar

Emma Becker med en alligator gar i Texas. (Foto: Atle Håkonssen)

Emma Becker är tjejen som gärna reser jorden runt och letar efter stora monsterfiskar. Men hon trivs lika bra med att jigga abborrar i sina hemmavatten. Kom till Sportfiskemässan i Jönköping den 5-7 april. Då kan du lyssna när hon avslöjar såväl abborrtips som resehemligheter.
Emma Becker är 24 år och en stor del av hennes liv har handlat om fiske. Om hon inte fiskar, skriver om fiske eller bloggar om fiske – så ritar hon fiskar.
Hennes favoritfisk är gäddan, som hon gärna tar på jerk. Emma menar dock att metoden egentligen är underordnad och att den alltid får anpassas till situationen.

När Emma kliver upp på mässans stora scen, kommer det handla om lite tips och trix som gör att den som lyssnar kan få mer abborre. Självklart kommer det också att handla lite om hennes resor och exotiska fångster. Emma kan stoltsera med bland annat en stingrocka på över hundra kilo, tjurhaj på 130 kilo och den märkliga fisken, alligator gar, på 70 kilo.
Emma håller sitt föredrag både fredag, lördag och söndag.
Läs mer här.
Missa inte tidigare notiser om Sportfiskemässan.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta