Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Pär lämnar Normark

En av de stora profilerna i fiskeredskapsbranschen, Pär Lindberg, aviserar att han lämnar Normark för att söka nya utmaningar.
Pär Lindberg har länge varit synonym med Normarks fiskeavdelning och en utmärkt marknadsförare av de produkter som företaget har i sin portfölj. Men nu känner han att det är dags att pröva något nytt.
”Det har varit 16 fantastiskt roliga och utvecklande år på Normark där jag lärt känna många trevliga människor i branschen. En hel del resor har det hunnit med att bli också, både till när och fjärran. En och annan fin firre har jag också hunnit med att fånga på resans väg”, skriver Pär i ett mejl.
Vi på FJ lyfter på fiskekepan och tackar för ett givande samarbete kring olika projekt och tävlingar. Vi kommer säkert att se mer av Pär – för vi vet att han inte har några planer på att sluta med fisket.
Svenne Andersson

Det är ingen slump att Pär Lindberg håller upp en fin öring. Han fiskar så ofta han hinner – och det tänker han fortsätta med.

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta