Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.
Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.[/caption]En sportfiskare  ledde till akuta polisinsatser i Stockholm på söndagen. Fiskaren brottades ner av polisen, eftersom han befann sig i närheten av kronprinsessans bostad och troddes vara beväpnad. " /> Polis brottade ner fiskare | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Polis brottade ner fiskare

Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.


Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.

En sportfiskare  ledde till akuta polisinsatser i Stockholm på söndagen. Fiskaren brottades ner av polisen, eftersom han befann sig i närheten av kronprinsessans bostad och troddes vara beväpnad.
Stockholmspolisen larmades till Hagaparken av ett vittne som sett en man med ett vapenfodral. När utryckande patrull fick syn på mannen konstaterade de att uppgifterna verkade stämma.
– En av polismännen brottade ner honom, men fick sedan säga förlåt. Det visade sig vara ett fodral för fiskeutrustning som Biltema säljer, säger Albin Näverberg, talesperson vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Maria Ålander
Källa: DN

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta