Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.
Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.[/caption]En sportfiskare  ledde till akuta polisinsatser i Stockholm på söndagen. Fiskaren brottades ner av polisen, eftersom han befann sig i närheten av kronprinsessans bostad och troddes vara beväpnad. " /> Polis brottade ner fiskare | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Polis brottade ner fiskare

Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.


Ett spöfodral ledde till akuta polisinsatser i Stockholm.

En sportfiskare  ledde till akuta polisinsatser i Stockholm på söndagen. Fiskaren brottades ner av polisen, eftersom han befann sig i närheten av kronprinsessans bostad och troddes vara beväpnad.
Stockholmspolisen larmades till Hagaparken av ett vittne som sett en man med ett vapenfodral. När utryckande patrull fick syn på mannen konstaterade de att uppgifterna verkade stämma.
– En av polismännen brottade ner honom, men fick sedan säga förlåt. Det visade sig vara ett fodral för fiskeutrustning som Biltema säljer, säger Albin Näverberg, talesperson vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Maria Ålander
Källa: DN

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta